Nieuws

 • We zijn gesloten tot 14u in de week van 19/7 t/m 23/7

  ER zijn deze week ook géén groepslessen! Woensdag 21/7 = fee...

  Lees meer
 • Kleedkamers en douches terug geopend op maandag 28 juni

  Lees meer
Meer nieuws

Op zoek naar een leuke groepsles?

No Limits Fitness in Mariakerke (Gent) biedt je een ruim aanbod aan groepslessen aan. Voor elke doelstelling hebben wij een passende groepsles. Leden, Reserveer direct een groepsles.‚Äč.

Bekijk de onderstaande lessen voor meer informatie en bekijk het lesrooster voor de lestijden:

 • Pilates: Pilates is een trainingsconcept, ontwikkeld door de legendarische Joseph H. Pilates, welke er op gericht is het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren. Het concept bestaat uit een uitgebalanceerde serie oefeningen. Iedere oefening wordt gecontroleerd en met grote precisie uitgevoerd.
 • Xco: In deze les train je met een Xco-Trainer®. Dit is een buis gevuld met grit die verrolt in de buis. Hierdoor ontwikkel je meer spierkracht, past je bindweefsel zich aan qua lengte en krijg je een strakker lijf.
 • Pump: Is een van de meest snelle manieren om terug in conditie te geraken. Deze les verbetert je krachtuithouding door middel van combinatie oefeningen die kracht en conditie combineren.
 • Morning Workout: Deze les laat je op leuke en motiverende muziek werken aan je algemene conditie en bevordert eveneens je kracht door de combinatie met spierversterkende oefeningen.
 • Indoor Cycling: Is in groep afwisselend staand en zittend fietsen op een speciale stationaire fiets onder leiding van een indoor cyclinginstructeur op ritmische muziek. Tijdens de workout wordt de weerstand aangepast aan het tempo van de muziek.

 

Heb je advies nodig?

Weet je niet welke groeplessen bij jouw doelstellingen passen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek stellen we vast welke groepslessen bij jouw doelen en wensen passen.

{formulier-19}

Nieuws

 • We zijn gesloten tot 14u in de week van 19/7 t/m 23/7

  ER zijn deze week ook géén groepslessen! Woensdag 21/7 = fee...

  Lees meer
 • Kleedkamers en douches terug geopend op maandag 28 juni

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

No Limits Fitness
Brugsesteenweg (ingang bij nr. 585)
9030 Mariakerke (Gent)

09 227 80 95
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  De Milon Cirkel is op dit moment het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche.

  Lees meer
 • Fitness

  Fitness

  Elke 12 weken een nieuw sportschema.

  Lees meer
 • Mark Hanssen

  "Top zalen....moderne toestellen....gezellige sfeer.....vriendelijke mensen. Voor mij de ideale plaats om te trainen."

  Mark Hanssen

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.